Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
Слышь ты, псина пересутуленая (ответ на оскорбление, уточняю для админов), отключить аддоны и сделать скрин через кнопки клавиатуры как два пальца обоссатьWhere are you my Spanish Friend???You are the one making 60-70 frags every match(in BF 2-4-6).What happened to your 70 frags in BF 5?I did not see anything like Esthetic(70).And ya bullying me instead.
Посмотреть вложение 7208
I am bad without my addons,right?that's what you said.So, son i am not the only 1 who is bad without his addons but you are also in the list who can't play without his addons.280 ms of ping,40 fps, shitty graphics but still i managed to be on your level of frags.So,Son,before accusing someone you may also look into your ownself.You did not make frags without your addons and then raged-quit.That's what you can do.And ya.what about your dogs the mighty HITMAN and Maslo.Ask them to stop asking my teammates how many frags have i made.Be men and talk straight to me.
Посмотреть вложение 7209
Мёртвое дело, впервые за год он зашел на сервак баз адонов. И тип сразу скрин с его фрагами. И тип смотрите какой я про, тут аддонов нетИ вообще, не вижу резона отвечать "могучему пакисранцу"
Забавный малый он))) Аж настроение поднял мне))И вообще, не вижу резона отвечать "могучему пакисранцу"
Прости что не делаю скрин своих фрагов после каждой катки как ты. И ты школьник будешь понтоваться своими 33 фрагами, когда я пролежал в инкапе пол игры. Я не намерен меряться с тобой, но раз ты так хотел, то лови. Что то еще? Тогда ты свободен малый. Вот тебе скрины с четными, и нечетными серверами.Where are you my Spanish Friend???You are the one making 60-70 frags every match(in BF 2-4-6).What happened to your 70 frags in BF 5?I did not see anything like Esthetic(70).And ya bullying me instead.
Посмотреть вложение 7208
I am bad without my addons,right?that's what you said.So, son i am not the only 1 who is bad without his addons but you are also in the list who can't play without his addons.280 ms of ping,40 fps, shitty graphics but still i managed to be on your level of frags.So,Son,before accusing someone you may also look into your ownself.You did not make frags without your addons and then raged-quit.That's what you can do.And ya.what about your dogs the mighty HITMAN and Maslo.Ask them to stop asking my teammates how many frags have i made.Be men and talk straight to me.
Посмотреть вложение 7209
Прикол в том, что он сам говорит что я также плох как он без читов, признаваясь что им является, но переводит стрелки на меня DDЗабавный малый он))) Аж настроение поднял мне))
А когда у него попросили скрин то он просто перезашел и сделал его, тип так и должно бытьЗабавный малый он))) Аж настроение поднял мне))
Вот и я так думаю.)))Аж орать охота от смеха.)))))))Прикол в том, что он сам говорит что я также плох как он без читов, признаваясь что им является, но переводит стрелки на меня DD
ой, у меня тож раз под 100 было когда отстрел давал, ато перу-нубасы пройти никак не могли, там геили их по кдПрости что не делаю скрин своих фрагов после каждой катки как ты. И ты школьник будешь понтоваться своими 33 фрагами, когда я пролежал в инкапе пол игры. Я не намерен меряться с тобой, но раз ты так хотел, то лови. Что то еще? Тогда ты свободен малый. Вот тебе скрины с четными, и нечетными серверами.
XDDDой, у меня тож раз под 100 было когда отстрел давал, ато перу-нубасы пройти никак не могли, там геили их по кд
Не вижу смысла спорить с тобой дальше. Пока.Lol.Here you dogs started barking again.Order them to calm down i will give them something to eat,don't worry.And ya , look at the screenshots that you have posted ,there is a very big difference of frags between you and the players on the 2nd position.But yesterday i did not see anything like this.Maybe you joined without your mods.Who knows.Talking about the screenshot that i posted was to prove your without addons performance.Not to show my 33 frags.By the way,why did you rage-quit????Abusing me.It does not make sense.if you can't leave a person far behind from you in frags then start abusing him or start a vk against him.that's what noobs like you can do.So fuck off and never try to call me a hacker.Talking about your dogs i can fuck them at anytime at anyplace.
Просто гони эту швань при возможности и всеНе вижу смысла спорить с тобой дальше. Пока.